Stiri

Ce sa faci ca sa iei mintile total unui barbat, daca e cuplat

Se spune ca cei mai buni barbati sunt deja luati. Ce faci daca ti s-a pus pata pe unul deja luat?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Ce sa faci ca sa iei mintile total unui barbat, daca e cuplat
Nu este deloc greu de procedat in aceste situatii. Daca este deja luat este posibil ca partenera de viata sa nu ii mai satisfaca toate placerile chiar daca acesta are sentimente puternice fata de ea.

Iata ce trebuie sa faci ca sa ii furi mintile unui barbat deja cuplat:”

Felul de a te imbraca. Il vezi deseori, lucreaza in apropierea job-ului tau, luati masa in acelasi loc insa tu cu colegii tai, el cu ai lui. Fa-l sa te observe, poarta tinute mulate, sexy dar conservatoare. Miscate lasciv dar ai grija la vulgaritate.
Daca ii vei starni interesul, acesta iti va arata acest lucru intr-un fel sau altul, sau te va privi intens.Zambeste. Iti arunca priviri la fel de intense precum o faci tu? Raspunde-i cu un zambet. Va aprecia gestul tau si probabil va proceda la fel. Un zambet la momentul potrivit poate face cat o mie de cuvinte.

Ia atitudine. Iti place, atunci fa-l sa inteleaga acest lucru. Daca iti va raspunde cu un refuz, ia atitudine, nu renunta. Totusi ai grija sa o faci intr-un fel in care sa nu pari disperata, deoarece risti sa pierzi lupta inainte ca ea sa inceapa.

Fa rost de numarul lui de telefon. Suna si spune-i cine esti, spune-i ca il placi, ca ti-l doresti aproape, ca te intereseaza, fa-l sa se simta dorit, important. Barbatii adora sa simta astfel de lucruri.

 

Citeste aici continuarea

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune