Stiri

Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa! Anunţul făcut de autorităţi

Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fetiţa de 4 ani, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost trasportată la spital, după ce ar fi băut erbicid în încercarea de a se sinucide, scrie Mediafax.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa! Anunţul făcut de autorităţi
icon photo
 Educatoarea din Timişoara care şi-a omorât fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soţ, deoarece dorea să divorţeze, a fost consultată psihiatric, iar apoi audiată de către procurori, miercuri, fiind reţinută pentru 24 de ore.
 
Oana Neţ, educatoarea de 38 de ani din Timişoara care, marţi noapte, i-a tăiat venele fiicei sale de patru ani la ambele mâini şi apoi a înecat-o în cadă, a fost supusă unui consult psihiatric la Spitalul Judeţean Timişoara, miercuri. Femeia a fost internată imediat după ce a comis crima, pentru că s-a simţit rău după ce a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, în urma unui consult psihiatric, medicii au stabilit că femeia are nevoie de tratament de specialitate, astfel că a fost transferată pe Secţia de Psihiatrie, dar şi că poate fi audiată de procurori. Ulterior, educatoarea a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, iar la finalul audierilor, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor comis al unui membru al familiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune