Biz

EXCLUSIV | Otilia “Bilionera” are mereu vase de sange sparte la ochi! Ce se intampla cu cantareata si ce spun specialistii despre problemele artistei

Otilia Bruma, artista care a facut furori cu piesa “Bilionera”, e vazuta tot mai des, in ultima perioada, cu ochii rosii!
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 17 Martie 2016 12:28

Prietenele Otiliei nu o data au intrebat-o ce are la ochi si de ce ii sunt mereu rosii, unele facandu-si chiar griji pentru sanatatea ei, mai ales ca stiu ca munceste foarte mult, e mereu pe drumuri si nu prea apuca sa se odihneasca asa cum trebuie.

“Otilia pierde noptile pentru ca are multe concerte. Nu apuca sa doarma decat una-doua ore, chiar se intampla sa nu doarma deloc noaptea. Are concerte multe in strainatate si ori e pe scena, ori in avion. I se sparg vasele de sange la ochi din cauza oboselii, a nesomnului. A folosit si picaturi, insa si astea isi fac efectul pe moment, dupa care tot trebuie sa dormi “, sustin apropiatele artistei.

Specialistii insa ne-au precizat ca intr-adevar artista are probleme, insa fara un consult de specialitate nu poate fi diagnosticata exact. In plus, daca este vorba despre o situatie care persista de cateva luni, ar putea ca artista sa aiba o alergie, provocata chiar de ceva din locurile in care se afla cel mai mult, adica din cluburile in care canta.

“Posibile cauze ale hiperemiei conjunctivale sunt: atmosfera cu noxe ( praf), suprasolicitarea oculara, conjuctivitele alergice sau bacteriene, etc. Primavara sunt  frecvent intalnite conjuctivitele.  Acestea netratate se pot complica, se pot suprainfecta prin persistenta lacrimarii si aparitia sau cresterea cantitatii de secretie conjunctivala”, ne-a declarat dr Ana Matilda Bucur, medic specialist oftalmolog.

print
Hotii au o noua metoda de a sparge locuinte! Iata cum reusesc sa scape nepedepsiti. Sute de persoane au fost pradate in acest mod
Hotii au o noua metoda de a sparge locuinte! Iata cum reusesc sa scape nepedepsiti. Sute de persoane au fost pradate in acest mod
X