Biz

Ce se intampla in casa lui Victor Slav si a Biancai Dragusanu de cand sunt parinti. E agitatie continua. "Catelusa fuge, iar Sofia vrea s-o prinda. O striga "Be" | VIDEO EXCLUSIV!

Victor Slav are parte de un an extraordinar pe toate planurile. A revenit pe micile ecrane in calitate de prezentator al celui mai tare show nocturn de divertisment din Romania si, cel mai frumos cadou, a devenit taticul unei fetite superbe.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

Vedeta Kanal D marturiseste ca in viata lui nu exista niciun moment de plictiseala. La serviciu pregateste numeroase surprize pentru telespectatori, iar acasa urmareste impreuna cu Bianca spectacolul unic oferit de micuta Sofia, dar si de catelusa familiei, Bella.

Fetita este fascinata de colega ei pufoasa de apartament si ar vrea s-o tina incontinuu in brate si sa o smotoceasca. Din pacate, povesteste Victor, Bella este mai sperioasa si fuge de stapana ei cea mica.

"Bela este "Be". Nu poate sa-i rosteasca inca numele. Se tine non-stop dupa ea. Bella este micuta, are 1,700 de grame si ii este frica de copii pentru ca ei ranesc animalele fara sa vrea. Asa ca in casa noastra asta se intampla, Bella fuge, iar Sofia vrea sa o prinda", a declarat Victor Slav.

 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X