Vedete

Ce spune Nuami Dinescu despre Andrei Gheorghe! “Acum toti isi vor aminti de tine, cat de bun erai, ce talent urias, bla bla bla..."

Nuami Dinescu a scris cateva randuri despre Andrei Gheorghe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Ce spune Nuami Dinescu despre Andrei Gheorghe! “Acum toti isi vor aminti de tine, cat de bun erai, ce talent urias, bla bla bla..."

icon photo

Nuami Dinescu, alias “Tanta”, a fost socata sa afle ca Andrei Gheorghe s-a stins din viata. Actrita a scris cateva randuri despre el, pe pagina sa de socializare.

“Acum toti isi vor aminti de tine, cat de bun erai, ce talent urias, bla bla bla... pai da, ca nu si-a mai gasit loc in niciun radio, nicaieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a socat vestea si nu mai vreau sa vorbiti despre profesionisti la trecut, lume care nu-ti pasa decat de cifre si bani. Pacat, mare pacat, l-am pierdut si pe Andrei Gheorghe...”, spune ea.

Trupul neinsufletit a lui Andrei Gheorghe a fost gasit in baie, luni noapte. Omul de radio a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Potrivit ultimelor informatii, Andrei Gheorghe ar fi fost mort de cel putin 12 ore de la momentul in care a fost gasit fara suflare.

Nuami Dinescu se numara printre cei care au lase sa scrie cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe, pe pagina de socializare.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune