Stiri

Ce spunea Ionela Prodan dupa ce a mai fost la un pas de moarte: "Dumnezeu mi-a dat zile"

Ionela Prodan a mai fost la un pas de moarte. Ea a fost in coma, in urma unui accident rutier.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


"Mi-a dat Dumnezeu zile!". Asta spunea Ionela Prodan dupa ce a mai fost la un pas de moarte. Artista a fost implicata intr-un grav accident de circulatie chiar in ziua in care isi boteza fiica, pe Anamaria. Ea a stat in coma timp de trei luni.

"Iesirea mea din coma a fost o minune. Am facut septicemie. Nu mai aveam memorie retroactiva. Te recunosteam, dar dupa ce dispareai din faţa mea, uitam. Dumnezeu a fost asa de... Dumnezeu mi-a dat zile, mi-a dat viaţa. Am inceput viaţa de la zero, nu puteam sa realizez cum pot oamenii sa mearga in picioare. Am stat aproape trei luni in coma. L-am visat pe Isus. Aveam febra atunci, avea 41,9. Ardeam. Erau flacari care ma acopereau si atunci a aparut Isus, m-a apucat de spate si m-a asezat lânga un pom, verde si a aparut o padure, iar focul a disparut. Pentru copil m-a salvat Isus. Anamaria avea 9 luni si jumatate când am botezat-o. Am reinceput sa cânt cam dupa un an. Am avut maxilarul fracturat, care mi s-a lipit gresit. Apoi am mers la medic si mi-au refracturat maxilarul. Am lesinat si m-au operat din nou", a declarat Ionela Prodan.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune