Vedete

Ce tinuta! Bahmu, intr-o rochie mulata si foarte DECOLTATA! Mama, cum arata prezentatoarea dupa ce s-a "tunat"!

novalue

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


Ce tinuta! Bahmu, intr-o rochie mulata si foarte DECOLTATA! Mama, cum arata prezentatoarea dupa ce s-a "tunat"!icon photo

Adriana Bahmuteanu si-a postat mai multe fotografii pe contul de socializare de la o petrecere la care a participat. Cum in ultima parioada, are o talie trasa printr-un inel, Bahmu a purtat o tinuta foarte sexy.

Imbracata intr-o rochie neagra, cu paiete, decoltata si perfect mulata pe formele recent tunate, prezentatoarea a fost in centrul atentiei. Nici incaltamintea nu a fost mai prejos. Bruneta a a ales o pereche de cizme, deasupra genunchiului cu un imprimeu alb-negru. Va place cum s-a imbracat?

Ce tinuta! Bahmu, intr-o rochie mulata si foarte DECOLTATA! Mama, cum arata prezentatoarea dupa ce s-a "tunat"!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune