Vedete

Ce tinute au purtat invitatii la botezul Mariei, fetita lui Pepe! Doamnele au sfidat frigul de afara si si-au scos din sifonier cele mai elegante toalete! Domnii au fost si ei la inaltime!

Maria, fiica lui Pepe si a Ralucai, a fost crestinata in aceasta seara la Biserica Sf. Spiridon Cel Nou, din Bucuresti.##GALLERY91##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


La eveniment au luat parte doar cativa membrii ai familiei, nasii Andra si Catalin Maruta, dar si cativa prieteni apropiati. Printre acestia s-au numarat Oana Roman, Andrei si Gratiela Duban Dan Lazar si Liviu Varciu.

Artistul a facut tot posibilul ca evenimentul sa fie unul privat si a angajat o firma de paza care sa-i asigure protectia.

Invitatele s-au gatit foarte serios pentru acest eveniment si au ales sa se imbrace foarte elegant. Ele au sfidat chiar si frigul de afara pentru a arata cat mai bine.

Iti plac toaletele in care au defilat invitatele la botezul Mariei?

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune