Vedete

Ce transfomare! Pustiul Mihaelei Radulescu, plin de muschi! Cum arata acum Ayan

Mihaela Radulescu s-a mutat in urma cu mai multi ani in Monaco, acolo unde si-a crescut baiatul. Ayan implineste la vara 15 ani si este un adolescent sportive.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce transfomare! Pustiul Mihaelei Radulescu, plin de muschi! Cum arata acum Ayanicon photo

Ayan, fiul Mihaelei Radulescu, se pare ca isi copiaza mama in ceea ce priveste stilul de viata sportiv. Baiatul care in august implineste 15 ani, arata ca un barbat adevarat si deja promite sa franga inimile fetelor.

Mihaela Radulescu este tare de fiul ei, postand mereu pe paginile sale de socializare imagini cu pustiul, de multe ori chiar in timp ce face sport. Vedeta a povestit ca fiul sau este pasionat de motoare si de snowboard, iar de ceva timp a luat decizia sa-si lucreze muschii si la sala.

Rezultatele se vad acum cu ochiul liber, Ayan transformandu-se intr-un adolescent plin de muschi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune