WOW

Cea mai slaba femeie din lume, Valeria Levitin, este ingrozita de felul in care arata: "Unele fete vor sa urmeze dieta mea, dar nu vreau sa le invat cum sa moara!"

Cel mai slab om din lume este Valeria Levitin, o femeie de 39 de ani care cantareste numai 25 de kilograme, desi are 1,72 metri inaltime. Ea este un fost Miss, care s-a nascut in Rusia si traieste la Monaco.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

"Multe fete imi scriu si ma intreaba cum am reusit sa slabesc atat de repede. Nu vreau sa le invat sa moara. Anorexia m-a transformat intr-un monstru si nu mai am ce face. Nu-i condamn pe oamenii care se uita ciudat la mine...Ca sa-mi revin, cred ca trebuie sa ma mut inapoi la Moscova. Si psihic ma simt mai bine cand sunt in Rusia", a spus Valeria la Antena 1.

Rusoaica incearca acum sa le transmita tuturor celor care viseaza la o cariera de fotomodel ca-n filme.

"Bineinteles ca aratam bine in tinerete. Toata lumea s-a uitat la mine, eram Miss, baietii ma admiram. Dar boala mea este foarte complicata. Dupa acest concurs de frumusete a murit bunicul meu. Imediat am inceput sa mananc mai putin...din ce in ce mai putin...Au fost mai multe intamplari care m-au determinat sa ajung la dietele extreme. Mama m-a vrut si ea foarte slaba. Aveam probleme cu mancarea inca de la 21 de ani. Nu e natural ca oamenii sa puna un accent atat de mare pe mancare. Pana la urma, a manca este ca si cum ai respira...Eu am scapat lucrurile de sub control...", a mai spus Valeria.

Asa arata Valeria inainte sa se puna pe slabit

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune