Stiri

Cel mai bătrân miliardar din lume s-a stins din viaţă! Avea 101 ani şi o avere colosală

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai vârstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, şi nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller (1839 - 1937), a murit luni la vârsta de 101 ani, scrie Reuters.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cel mai bătrân miliardar din lume s-a stins din viaţă! Avea 101 ani şi o avere colosală
Bunicul său a fost legendarul magnat al petrolului John D. Rockefeller, iar mama sa, Abby, a fost o proeminentă patroană a artelor şi cofondatoare a muzeului MoMa.

Cei cinci fraţi ai lui David Rockefeller au murit cu zeci de ani în urmă, iar în 2014 şi-a incinerat unul dintre copii, decedat într-un accident de avion.


Forbes estimează averea lui Rockefeller la 3,2 miliarde de dolari — fiind 'abia' al 603-lea miliardar al lumii în topul averilor, dar suficient de bogat pentru a deţine mai multe proprietăţi şi o mare colecţie privată de artă.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune