Vedete

Cel mai tupeist manelist isi bate iar joc de Fisc! "Tzanka Uraganul” si-a prezentat vila cu doua etaje pe care si-a facut-o cadou de Mos Nicolae!

Manelistul "Tzanka Uraganul" are o avere consistenta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cel mai tupeist manelist isi bate iar joc de Fisc! "Tzanka Uraganul” si-a prezentat vila cu doua etaje pe care si-a facut-o cadou de Mos Nicolae!icon photo

Andrei Velcu, devenit celebru cu numele de manelist, "Tzanka Uraganul”, a fost in prim-plan in primavara, cand s-a scris ca a fost chemat sa dea explicatii la Fisc dupa ce s-a laudat pe site-urile de socializare ca si-a cumparat o masina pe care a dat 140.000 de euro. (vezi cand a spus Tzanka Uraganul ca il va inlocui in spectacole pe Florin Salam)

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă”, a declarat Tzanka Uraganul.

In toamna, manelistul a aratat, inca o data, cat de bogat este, dupa ce si-a cumparat un jeep, pe care l-a fotografiat langa bolidul cumparat in primavara. "Si-a mai venit un elefant...cand e frate langa frate e altceva. Cu alte cuvinte, Doamne ajuta la toata lumea si sanatate multa”, a postat Tzanka Uraganul.

Acum cateva zile, Velcu si-a fotografiat vila cu doua etaje, iar din mesajul sau reiese ca nu e singura sa casa, desi in primavara spunea ca nu detine proprietati imobiliare. „Multumesc lui mos Nicolae pentru inca o locuinţa. DUMNEZEU DA OMULUI DOAR DOAR DUPA SUFLETUL LUI! Doamne ajuta la toata lumea ..!!!”, a postat Tzanka Uraganul.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune