Biz

"Celentano" e dezastru in afaceri! Actorul Adrian Vancica si-a radiat firma de spectacole dupa cativa ani in care a iesit pe minus EXCLUSIV

Celebrul Celantano din serialul filmat in localitatea Firebinti nu are deloc succes in afaceri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 aug 2017

Actorul Adrian Vancica, celebru pentru rolul betivului Celentano, stie sa faca oamenii sa rada, insa nu se prea pricepe sa faca profit din asta. Vancica s-a incurcat rau de tot in afaceri cu o firma pe care a deschis-o in 2004, cand a intrat la „actorie” si pe care incasa bani din „activitati de interpretare artistica”. (Vezi si: Celenatno, salvat in afaceri de "fratele" Bobonete! Vezi cum fac bani cei doi)

Astfel, firma Ava Total Entertainment a fost radiata de proprietar in octombrie 2016, dupa un an fiscal infernal. In 2015, societatea a avut o cifra neta de afaceri de 201.015 lei, insa a iesit pe pierdere cu 31.967 lei. Firma lui Vancica acumulase datorii de 461.207 lei si avea, la vremea respectiva, 3 angajati. Cu un an inainte, in 2014, Vancica reusise sa faca un profit frumusel, de 122.339 lei, asta dupa ce in 2013 iesise pe pierdere cu 53.064. (Citeste si: Celentano, abuzat in copilarie)
Pe firma respectiva, Adrian Vancica organiza diverse spectacole de stand-up comedy, un lucru la care se pricepe destul de bine. Insa, dupa cum se vede, una e scena si alta e afacerea. 

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X