Vedete

Cesar Millan, "imblanzitorul de caini", dezvaluie secretul sau! Cum reuseste sa cuminteasca patrupezii si ce l-a facut sa aleaga aceasta meserie?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


 
Cesar Millan, "imblanzitorul de caini", dezvaluie secretul sau! Cum reuseste sa cuminteasca patrupezii si ce l-a facut sa aleaga aceasta meserie?icon photo
 
Cesar Millan, celebrul psiholog si antrenor canin a sosit in Romania. Invitat in platoul Teo Show, "imblanzitorul de caini" a povestit cum si-a ales meseria si cum reuseste sa vorbeasca cu animalele.
"Este o formula pentru succesul relatiei cu cainele pentru ca animalul sa fie fericit, sa fim siguri ca le raspundem cerintelor. Atunci cand cainele nu este fericit, avem probleme. De cele mai multe ori oamenii incearca sa raspunda problemelor lor, nu ale animalelor. 
 
Cesar Millan, "imblanzitorul de caini", dezvaluie secretul sau! Cum reuseste sa cuminteasca patrupezii si ce l-a facut sa aleaga aceasta meserie?
 
In prezent cainii au cheia fericirii, increderii, respectului, te iubesc neconditional. Oamenii cauta fericirea in lucruri materiale, nu mai stiu ce inseamna fericire. Cainilor nu le pasa de asta. Cainilor le plac lucrurile simple. Sa te bazezi pe incredere si cainele te va trata cu respect", si-a inceput Cesar povestea.
 
Cine mananca primul, cainele sau omul?
 
"Nu e vorba de hrana fizica, este vorba de o relatie intre om si un caine. Trebuie sa faca un efort inainte sa manance, sa li se faca foame, sa munceasca pentru asta. Ideea de baza este sa manance in acelasi timp si inainte de asta sa faca exercitii. 
 
Cum ai descoperit ca ai darul asta extraordinar
 
"Personal nu cred ca este un dar, eu am venit din Mexic. Acolo trebuie sa ne ajutam unii pe alti pentru a supravietui. Cand am ajuns in America perceptia a fost diferita. 
 
Am inteles ca te-ai casatorit?
 
"Nu, nu m-am casatorit. Nu sunt insurat"
"Am o viata foarte structurata. Pun multa pasiune in munca mea. Imi rezerv timp si pentru viata mea"
 
Exista vreo rasa de caine care nu se poate educa?
 
"Omul. Toti cainii sunt la fel. Se pot educa, nu are de a face cu limba. Cainele simte daca iti place de el, daca nu-ti place, daca-l iubesti.
 
Cesar Millan, "imblanzitorul de caini", dezvaluie secretul sau! Cum reuseste sa cuminteasca patrupezii si ce l-a facut sa aleaga aceasta meserie?
 
Ti s-a intamplat sa nu-ti placa un caine?
 
"Cand intri in contact cu un caine, el iti spune de la distanta cum se simte. Eu nu ma uit la rasa, ma uit la cum se simte"
 
Cum iti dai seama de ce au nevoie?
 
"Cainii nu stiu sa te minta. Ei intotdeauna iti spun ce simt. Ei nu-si ascund sentimentele. Oamenii mint, cainii nu stiu sa minta"
 
Ai avut lucruri de invatat de la caini?
 
"Da, toata viata. Sunt foarte intelepti cand vine vorba de viata. Ei te pot face ce inseamna simplitatea. Ce inseamna dragostea"
 
Ce iti place cel mai mult la meseria ta?
 
Imi place sa ma plimb cu cainii, cu turma, asta ma relaxeaza cel mai mult.
 
Tu cati caini ai?
 
"Am numai 20, dar mai am si oi, capre, lame, broaste testoase si pui. Lamele scuipa numai daca te manifesti cu energie negative"
 
Mie imi e frica de caini, ei simt asta?
 
"Da, ei simt frica. Simt trei feluri de energii: iti e teama, ii iubesti sau nu placi cainii"
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune