Stiri

CFR Călători: 18 trenuri anulate vineri din cauza vremii!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

CFR Călători: 18 trenuri anulate vineri din cauza vremii!
CFR Călători a anunţat vineri ca 18 trenuri sunt anulate din cauza condiţiilor meteo. Rutele afectate sunt Bucureşti Nord - Constanţa şi viceversa, Bucureşti Obor - Constanţa, Bucureşti Obor - Feteşti, Bucureşti Nord - Tulcea Oraş şi viceversa, Tulcea Oraş - Medgidia, Ciulniţa - Slobozia Veche şi viceversa.

In urma avertizarilor date de meteorologi, circulaţia trenurilor de pasageri pentru perioada următoare se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Potrivit CFR, pe rază Sucursalelor din S-E ţării s-a instituit Comandamentul de iarnă şi echipele feroviare din unităţi (revizii, depouri, etc) sunt pregătite pentru intervenţie în vederea asigurării condiţiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. În zonele afectate au fost retrase automotoarele şi introduse locomotive diesel prevăzute cu pluguri pentru deszăpezire.


De joi de la ora 23.00 şi până vineri la ora 15.00, 15 judeţe şi Capitală vor fi sub cod portocaliu de ninsoare abundenta!
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune