Paparazzi

Chef Scarlatescu abia se tine pe picioare dupa ce a facut-o lata pe litoral! "Sprijina" bordurile si i-a umplut de disperare pe soferi care cu greu au reusit sa-l evite! Imagini FABULOASE surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Pe Chef Scarlatescu l-au doborat petrecerile de 1 mai, din cluburile de fite de pe litoral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Chef Scarlatescu abia se tine pe picioare dupa ce a facut-o lata pe litoral! "Sprijina" bordurile si i-a umplut de disperare pe soferi care cu greu au reusit sa-l evite! Imagini FABULOASE surprinse de paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIVicon photo


Catalin Scarlatescu a parut epuizat de party-urile interminabile organizate de 1 mai in cluburile exclusiviste din Mamaia. Chef-ul si-a lasat cutitele acasa si s-a anturat cu cativa prieteni intr-un astfel de local cu muzica data la maxim. Zgomotul, oboseala si posibil un pahar de vin in plus l-au facut pe maestrul din bucatarie sa para de-a dreptul epuizat inca dinainte ca seara sa inceapa cu adevarat.


Asa se face ca Scarlatescu a sprijinit o bordura timp de cateva minute si a privit insistent un telefon, dupa care s-a intalnit cu o prietena cu care a schimbat cateva vorbe. A parasit-o pe aceasta si a traversat in pasi de dans, spre disperarea soferilor care abia au avut timp sa franeze pentru a-l evita, dupa care s-a oprit, inevitabil... pe o alta bordura. Cu masinile trecand pe langa picioarele lui, Chef Scarlatescu a facut cateva gesturi catre un grup zgomotos de pe celalalt trotuar, gesturi cu potential obscen. Apoi a luat-o usor catre club, sprijinind un perete si claltinandu-se putin.


Catalin Scarlatescu este un vechi client al petrecerilor exclusiviste, avand destul de multi prieteni in lumea mondena. Chef-ul a pierdut, recent, multe kilograme, iar asta l-a facut sa revina la tinute tineresti, sport, lucru vizibil si in imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune