Stiri

"Chemati un exorcist!" Calatorie de cosmar pentru pasagerii unui avion - Un baiat "posedat" a urlat 8 ore fara oprire

O filmare cu un copil care parea posedat intr-un avion care zbura din Germania si SUA i-a inspaimantat pe internauti. Baiatul a urlat si s-a zbatut pe aproape toata durata zborului, care a durat 8 ore.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


"Chemati un exorcist!" Calatorie de cosmar pentru pasagerii unui avion - Un baiat "posedat" a urlat 8 ore fara oprire
 
Un pasager a filmat crizele copilului care zbiera ca din gura de sarpe si sarea ca ars. Pasagerii au fost pur si simplu exasperati, iar echipajul de zbor la fel. Nimeni nu a putut sa il potoleasca pe baiat, potrivit stirilekanald.ro.
"A fost un cosmar. O Doamne, 8 ore de tipete", a declarat un pasager.
 
Pe inregistrare se pot auzi tipetele baiatului care intr-adevar sunt inspaimantatoare. "Chemati un exorcist", a comentat cineva.
 
Parintii au incercat sa il calmeze pe micut, dar fara succes.
 
Internautii au comentat ca baiatul si parinti ar fi trebuit sa fie dati jos din avion.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune