Paparazzi

Cina prezidentiala: Traian Basescu si-a scos toata familia la restaurant. Fostul sef de stat a luat masa alaturi de sotie, fiice si singurul ginere | VIDEO EXCLUSIV

Toti membrii familiei Basescu au raspuns prompt invitatiei seniorului, acestia petrecand o seara agreabila, la un restaurant de fite din Capitala
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

In ciuda speculatiilor de tot felul aparute de-a lungul timpului, familia Basescu pare mai unita ca niciodata. Mai ales dupa ce Elena s-a despartit de sotul ei, fostul presedinte si consoarta lui au sprijint-o pe EBA din toate punctele de vedere, mai cu seama ca postura de femeie singura, cu doi copii implica sacrificii si eforturi mari din partea unei mame. 

Intuind probabil ca au nevoie, cu totii, de o iesire din "stresul" cotidian, Traian Basescu a organizat o cina in oras, alaturi de sotie, cele doua fiice si singurul ginere. 

Familia Basescu s-a intors de cateva saptamani dintr-o vacanta in Grecia, Traian Basescu postand cu mandrie pe pagina proprie de socializare o fotografie expresiva, intr-o pisicina, tinandu-i in brate pe cei doi nepoti ai sai, Traian jr si Sofia Anais. 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X