Biz

Michael Bolton a chefuit cu lautari la Bucuresti! Uite ce cantareata de muzica de petrecere i-a cantat la ureche americanului

Michael Bolton a petrecut cateva zile de pomina la Bucuresti. Artistul american care a cantat joi seara la Sala Palatului a avut parte de o tratatie regeasca. Staff-ul s-a asigurat ca Bolton este cazat la cel mai bun hotel si mananca cele mai bune preparate, gatite de un fost concurent la MasterChef. De meniul cantaretului s-a ocupat Alexandru Cirtu si cativa prieteni ai sai, si ei experti in bucatarie.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 17 Mai 2013 00:00

Miercuri seara, la scurt timp dupa ce a aterizat, Michael Bolton a fost dus la un restaurant din Capitala pentru a lua masa. Fostul concurent de la MasterChef si ajutoarele sale de nadejde au lucrat din greu la preparatele care l-au impresionat pe oaspetele de seama.

Michael Bolton si echipa sa au luat cina intr-un cadru tipic romanesc, cu lautari si muzica de petrecere.  Atmosfera a fost intretinta de un taraf care a interpretat si cunoscute melodii de inima albastra.



Solista de muzica lautareasca Panseluta Feraru nu a ratat ocazia de a se fotografia, la finalul serii, cu celebrul cantaret de peste Ocean.

 

Michael Bolton a fost abordat, la un moment dat, si de o diva autohtona. Nicoleta Luciu si sora ei, Iuliana, se aflau si ele la restaurant si au stat de vorba cu artistul, pret de cateva minute, dupa care s-au pozat impreuna.


Ce a mancat Michael Bolton la Bucuresti

miercuri seara la cina:

Aperitive: salata de vinete cu maioneza vegetala, zacusca, fasole batuta, conopida si sparanghel la aburi cu tagliatele de morcov si maioneza vegetala - conopida si zacusca le-a cerut special

Supe: supa frantuzeasca de ceapa cu crutoane, bors romanesc de legume, supa crema de cartofi cu menta

Gustari calde: Nem - pachetele de primavara vietnameze cu sos de soya si ghimbir, noodles de orez cu legume la wok
, orez basmati indian gatit in stil iranian cu ierburi iraniene, cartofi sote cu rozmarin

Fel principal: lasagna cu vinete, dovlecei si tofu afumat, dovlecei umpluti cu orez, miez de dovlecel, marar si ciuperci

Desert: para posata in vin cu cardamon, anason si scortisoara si mousse de ciocolata neagra cu migdale, salata de fructe mojito, smoothie de capsuni cu fructe de padure si mango, capsuni cu crema de ciocolata

joi la pranz:

- supa verde (de spanac, mazare si broccoli), gulii umplute, legume la gratar, baclava si souffle de branzeturi

print