Stiri

Cine este noua bomba sexy de la Palatul Victoria? Daiana Nitu este fiica unor florari bogati, conduce o limuzina de lux si a inchiriat un club de fite la majorat

Noua senzatie sexy in Guvernul Romaniei o reprezinta Daiana Nitu, fiica unor florari bogati din Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cine este noua bomba sexy de la Palatul Victoria? Daiana Nitu este fiica unor florari bogati, conduce o limuzina de lux si a inchiriat un club de fite la majoraticon photo

In Guvernul Romaniei exista o ierarhie extrem de interesanta care incepe cu Primul Ministru, continua cu ministrii, consilierii si se incheie cu consilierii consilierilor. In cazul de fata Daiana Nitu este prezentata pe pagina de Facebook a Danei Rozalia Varga (consilier de stat in aparatul de lucru al Guvernului) ca noul ei consilier. Cum tanara nu apare cu declaratia de avere pe site-ul Guvernului, ramane de vazut ce face exact la Palatul Victoria, pentru ca nu e foarte clar daca este o colaboratoare sau a venit in practica de la facultatea privata de drept, la care este inscrisa.


Pana la urma, daca luam de bun ce zice doamna Varga, Daiana Nitu este consilier, ceea ce ridica oricum nivelul de sex-appeal al Cabinetului Tudose. Iar Daiana nu este doar sexy ci este si foarte bogata. Bunaoara, in urma cu 3 ani, cand Daiana si-a sarbatorit majoratul, familia ei a inchiriat cu totul clubul Bamboo, unde a facut o mega-petrecere la care au fost prezente inclusiv vedete precum Pepe. Punctul culminant al serii a fost cand Daiana si-a vazut cadoul parcat in fata clubului de fite: o limuzina de lux de aproape 100.000 euro.

 

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune