Stiri

Ciprian si Gheorghe au plecat impreuna la munca in Anglia, insa acum se intorc in cosciug! Cei doi au avut un sfarsit cumplit

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ciprian si Gheorghe au plecat impreuna la munca in Anglia, insa acum se intorc in cosciug! Cei doi au avut un sfarsit cumpliticon photo
 
Doi tineri romani si-au gasit sfarsitul, in Anglia, intr-un grav accident rutier. In incident a disparut si o femeie in varsta de 40 de ani.
 
Ciprian Merla si Gheorghe Sofitchi, ambii de 22 de ani, conduceau pe o autostrada, coicnindu-se cu un alt automobil. In masina se mai afla si o femeie, Tatiana Chiosa, si un barbat, aflat in stare critica la spital.
 
 
”Era prietenul meu cel mai bun, nu am cuvinte. Am fost socat sa aud de tragedie. Imi e dor de el”, a declarat un prieten de-al lui Gheorghe, potrivit stirilekanald.ro.
 
”Este tragic si dureros, era al cincilea din cei sase frati. Ar fi implinit 23 de ani pe 9 mai”, a spus sora lui, Ardelean, Mirela.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune