Vedete

Claudia Pavel Cream de la Exatlon, adevarul despre ce a trait in competitie! Bubele inca sunt infectate! Ce alergie a mai facut si a ajuns la spital

Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon Romania, insa nu a apucat sa spuna tot ce a trait acolo timp de 5 saptamani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Claudia Pavel Cream de la Exatlon, adevarul despre ce a trait in competitie! Bubele inca sunt infectate! Ce alergie a mai facut si a ajuns la spital icon photo

Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon, timp de 5 saptamani cat a fost in competitie. Cantareata a ajuns de mai multe ori la medic, cu diverse probleme de sanatate. Despre unele se stie, caci ea le-a marturisit.

Claudia Pavel a trait un adevarat cosmar in Dominicana dupa ce a fost muscata de musculite pe picioare. “Ma durea carnea pe mine, asa dureri aveam. Uneori nu mai suportam, aveam senzatia ca mi se va desprinde carnea de pe os, ca-mi va cadea”, ne-a declarat Claudia care inca n-a scapat in totalitate de piscaturile de pe piele.

“Unele bube inca sunt infectate, eu o ajut sa le curete, sa puna dezinfectant, tratamente, sa scape de infectie. Acele musculite au atacat-o doar pe Claudia pentru ca are pielea alba, carnea alba. Ele sunt atrase de asa ceva. Ceilalti concurenti au pielea mai inchisa, de aceea au scapat. Avea cate 100 de piscaturi pe centimetru patrat, noaptea dormea cu cate 3 perechi de pantaloni pe ea ca sa nu mai fie ciupita de aceste musculite. Si nu s-a intors doar cu piscaturile de la musculite, ci si cu acnee pe fata”, ne-a declarat Paula, sora lui Cream, confirmand ca artista Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon.

Nici n-a scapat de muscaturile de musculite ca artista a ajuns din nou pe mana pe medicilor in Dominicana. De aceasta data, cu o alta alergie extrem de periculoasa.

“Am facut si alergie de la soare. Eram cea mai alba dintre toti si soarele era foarte puternic. Am ajuns iar la medici. Ei mi-au explicat ca daca rezist trei saptamani, corpul lupta si imunitatea creste si se va obisnui organismul”, ne-a mai spus Claudia Pavel care s-a chinuit ingrozitor la Exatlon.

Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon, ea accidentandu-se la glezna chiar din primele saptamani

Desi a trecut prin atatea probleme, artista nu s-a plans niciodata si n-a cerut sa fie eliminata si sa se intoarca acasa. Pe langa aceste probleme cu alergiile, Cream are belele si cu una din glezne. Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon! Cantareata s-a accidentat la picior, in primele saptamani, si a sperat ca ii va trece, dar n-a fost asa. Intoarsa acasa, cantareata inca schiopateaza si e hotarata sa consulte un specialist.

“De trei saptamani e accidentata la glezna. A sperat ca trece, dar acum i s-a umflat piciorul, merge greu. S-a programat la o clinica privata sa faca un RMN sa vada despre ce este vorba”, ne-a mai spus sora lui Cream, Paula Pavel.

Claudia a fost singura concurenta care nu e sportiva de performanta, acesta fiind si motivul pentru care nu a adunat atat de multe puncte pentru echipa Faimosilor, “eram veriga slaba a echipei”, dupa cum a spus ea. Totusi, ea a rezistat 5 saptamani in competitie. Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon nu doar pentru ca a depus mult efort la probe sau pentru ca a avut probleme de sanatate, ci si pentru ca a stat nemancata. Ea prefera sa dea portia ei de mancare colegilor atunci cand nu ii era foame sau cand considera ca nu merita mancarea pentru ca nu adusese puncte pentru echipa.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune