Vedete

Claudia Pavel, despre ”trădarea” Ancăi Surdu şi a Dianei Bulimar: ”Nu sunt o femeie rea. Nu am simţit să fac asta...”

Au trecut câteva zile de când s-a întors în România, iar acum Claudia Pavel a venit în direct, la WOWbiz, unde a vorbit despre experienţa Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Claudia Pavel, despre ”trădarea” Ancăi Surdu şi a Dianei Bulimar: ”Nu sunt o femeie rea. Nu am simţit să fac asta...”

icon photo
 
Faptul că artista a ales să nu le îmbrăţişeze pe Anca şi pe Diana atunci când a plecat nu este un secret pentru nimeni, însă acum, ea şi-a dorit să lămurească lucrurile şi a explicat de ce a făcut asta. 
 
”Ceea ce aş vrea să explic e faptul că aceste fete mi-au dost familie. Dacă le-aş vedea acum pe Didi şi pe Anca, le-aş îmbrăţişa, dar atunci, rana era deschisă, eram rănită. Nu sunt o femeie rea, sunt doar sincer. Am împărţit un ou împreună, am muşcat din aceeaşi banană 10 persoane. Am dormit la coteţ lângă oamenii Didi şi Anca, nu lângă campioane. Ne-am unit şi ne-am împrieteni la nivel uman. Eu am fost rănită de oamenii Anca şi Diana, nu de campioane. Eu le respect munca. Eu ştiu să lupt pentru familie, pentru echipă. Am fost acuzată că mâncam de pe urma lor. Total greşit. Am luptat alături de ei, primeam toţi mâncare de la producţie. Mi-am oferit mâncarea, eu n-am avut această problemă, iar la bonusuri, eu doar am gustat. Pentru că simţeam că nu o merit, o dădeam mai departe. Nu am simţit să le îmbrăţişez la final. A fost cea mai mică problemă a mea foamea. Eu am suferit cel mai puţin din echipă. Am avut alergii, entorsă, lipsa şamponului, a periei.”, a spus Claudia. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune