Vedete

Claudia Pavel s-a visat la Exatlon dupa ce s-a intors din Republica Dominicana

Claudia Pavel a ramas marcata dupa experienta Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Claudia Pavel s-a visat la Exatlon dupa ce s-a intors din Republica Dominicana

icon photo

O lunga perioada dupa revenirea sa din Republica Dominicana, Claudia Pavel “Cream” a continuat sa se viseze in concurs. Desi se intorsese in tara si pusese capat experientei Exatlon, Claudia Pavel visa noapte de noapte ca se afla in concurs si ca are de trecut probele cele mai grele. (Claudia Pavel, aparitie ravasitoare) 

“La inceput, cand m-am intors, ii visam pe toti. Ma visam acolo, in Dominicana. Exatlon este un concurs care iti creeaza niste dependente.

Acum, culmea! Uneori uit ca am fost vreodata acolo. Ma uit la ei la televizor si este ca si cum nu am fost niciodata in concurs. Normal ar fi cand esti acolo sa fii acolo, cand te intorci, gata, sa-ti traiesti si sa-ti vezi de viata ta de dinainte de Exatlon.

Dar, in perioada de reacomodare este altfel”, ne-a declarat Claudia Pavel, fosta concurenta Exatlon. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune