Biz

Clipe de cosmar pentru Mugur Isarescu! Guvernatorul BNR a fost ridicat de pe bulevard si bagat intr-un gang: „M-au urcat intr-o duba si m-au dus la sectie”

Mugur Isarescu a avut probleme in studentie cu Militia, pentru ca purta plete.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 iul 2017

Mugur Isarescu este cel mai longeviv conducator al unei institutii din Romania, aflandu-se in fruntea Bancii Nationale din septembrie 1990, adica de aproape 27 de ani. Originar din Dragasani, Isarescu a studiat Facultatea de Comert Exterior din cadrul ASE Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1971. (vezi ce salariu are Mugur Isarescu). In perioada studentiei, Isarescu purta parul lung, motiv pentru care a atras atentia Militiei. „In studentie eram destul de rebel, aveam plete", a dezvaluit Isarescu intr-o emisiune tv. Ulterior, Isarescu a devenit un tanar model. Dupa ce a terminat facultatea, a ajuns cercetator la Institutul de Economie Mondiala, unde a activat pana in 1989.

Citeste pe stirilekanald.ro ce i-au cerut militienii lui Mugur Isarescu

print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
X