Stiri

Cod PORTOCALIU de furtuna! Primul oras din tara care e lovit ACUM

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de furtuna valabila pentru judetele Timis si Caras-Severin in urmatoarea ora. Sunt anuntate frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si grindina de dimensiuni medii si mari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Cod PORTOCALIU de furtuna! Primul oras din tara care e lovit ACUMicon photo
 
Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de furtuna pentru judetele Timis si Caras-Severin in urmatoarea ora.

In Timis este vizata zona de munte, dar si localitatile Buzias, Faget, Lugoj, Balint, Bara, Barna, Belint, Bethausen, Boldur, Brestovat, Costeiu, Criciova, Curtea, Darova, Dumbrava, Fardea, Gavojdia, Ghizela, Manastiur, Margina, Nadrag, Nitchidorf, Ohaba Lunga, Pietroasa, Racovita, Secas, stiuca, Tomesti, Topolovatu Mare, Tormac, Traian Vuia, Victor Vlad Delamarina, potrivit stirilekanald.ro.

Cod PORTOCALIU de furtuna! Primul oras din tara care e lovit ACUM
In Caras-Severin sunt vizate localitatile Bocsa, Caransebes, Otelu Rosu, Resita, Berzovia, Brebu, Brebu Nou, Buchin, Carasova, Constantin Daicoviciu, Copacele, Doclin, Dognecea, Ezeris, Farliug, Glimboca, Goruia, Lupac, Obreja, Ocna de Fier, Paltinis, Ramna, Rusca Montana, Sacu, Tarnova, Turnu Ruieni, Valiug, Vermes, Zavoi, Zorlentu Mare.
 
”Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii si mari”, anunta ANM.
 
Aversele vor cumula 30-35 l/mp.
 
Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat, marti, populatia din municipiu, ca vantul urmeaza sa se intensifice, astfel ca oamenii trebuie sa se fereasca de arborii fragili, afectati de furtuna de duminica, si de acoperisurile cladirilor deja subrezite de vijelie.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune