Actual

Cod PORTOCALIU de furtuna! Primul oras din tara care e lovit ACUM

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de furtuna valabila pentru judetele Timis si Caras-Severin in urmatoarea ora. Sunt anuntate frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si grindina de dimensiuni medii si mari.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 sep 2017
 
Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de furtuna pentru judetele Timis si Caras-Severin in urmatoarea ora.

In Timis este vizata zona de munte, dar si localitatile Buzias, Faget, Lugoj, Balint, Bara, Barna, Belint, Bethausen, Boldur, Brestovat, Costeiu, Criciova, Curtea, Darova, Dumbrava, Fardea, Gavojdia, Ghizela, Manastiur, Margina, Nadrag, Nitchidorf, Ohaba Lunga, Pietroasa, Racovita, Secas, stiuca, Tomesti, Topolovatu Mare, Tormac, Traian Vuia, Victor Vlad Delamarina, potrivit stirilekanald.ro.

In Caras-Severin sunt vizate localitatile Bocsa, Caransebes, Otelu Rosu, Resita, Berzovia, Brebu, Brebu Nou, Buchin, Carasova, Constantin Daicoviciu, Copacele, Doclin, Dognecea, Ezeris, Farliug, Glimboca, Goruia, Lupac, Obreja, Ocna de Fier, Paltinis, Ramna, Rusca Montana, Sacu, Tarnova, Turnu Ruieni, Valiug, Vermes, Zavoi, Zorlentu Mare.
 
”Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii si mari”, anunta ANM.
 
Aversele vor cumula 30-35 l/mp.
 
Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat, marti, populatia din municipiu, ca vantul urmeaza sa se intensifice, astfel ca oamenii trebuie sa se fereasca de arborii fragili, afectati de furtuna de duminica, si de acoperisurile cladirilor deja subrezite de vijelie.
 
print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X