Biz

Coincidenta cutremuratoare! Bunul prieten al Ilenei Ciuculete, inmormantat la 3 metri de artista! Nimeni nu a observat asta pana acum! Isi dorm alaturi somnul de veci!

In cimitirul in care a fost inmormantata Ileana Ciuculete, la doar cativa metri de locul de veci al cantaretei se afla si cel al lui Nicolae Manea, celebrul antrenor rapidist, bun prieten cu artista, decedat si el in mod fulgerator in urma cu trei ani!
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mai 2017

Ca o coincidenta stranie, Ileana Ciuculete a fost ingropata langa unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, antrenorul Nicolae Manea, lucru  pe care oamenii nu l-au observat la inmormantarea vedetei! (vezi care este singurul obiect pe care Cornel Gales l-a pastrat dupa moartea sotiei)

Prietenia dintre Ileana Ciuculete si Nicolae Manea era de notorietata in lumea showbiz-ului romanesc! Fire vesela si mereu pusa pe distractie, regretul idol al Giulestiului era prezent intotdeauna la petreceri cu interpreta de muzica populara si ii adora muzica, dar si felul de a fi, generos si optimist! “Glumeau si luau amandoi viata ca atare”, au dezvaluit apropiatii artistei.

Acum trei ani,cand Manea a fost rapus de un cancer nemilos, artista a plans mult si a fost alaturi permanent de familia rapidistului in momentele acelea dureroase! “I-a fost foarte greu sa accepte ca Nae nu mai era printre noi, mai ales ca el a incetat din viata cu totul neasteptat! Maladia s-a generalizat rapid in corpul lui si nu a mai fost nimic de facut. Imi aduc aminte ca, atunci, pe Ileana a marcat-o teribil moartea barbatului”, a dezvaluit o amica de-a cantaretei.

In mod surprinzator, in momentul in care si Ciuculete a decedat, ea a fost ingropata in Cimitirul Straulesti, la trei metri de locul de veci al lui Nae Manea!!! “Probabil, asa a vrut Dumnezeu, sa fie impreuna si in Rai”, au zis cunoscutii vedetei, care insa au mai remarcat ceva! Ambele morminte ies in evidenta si sunt extrem de bine ingrijite.

Daca locul de veci al Ilenei Ciuculete este ingrijit zilnic de persoanele angajate de Cornel Gales si este plin de flori, are lumanari aprinse si curate, ei bine, cel al lui Nicolae Manea este facut din marmura gri si intotdeauna foarte curat. Plantele sunt si ele udate si sapate saptamanal, iar suportul de candela arata special!

print
Stiripesurse.ro
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
Scandal sexual in showbizul romanesc! Un artist celebru de la noi, acuzat de mai multe fete ca le tortura - "Ma scuipa in gura si imi turna bautura in cap" - Anda Adam a cantat cu el
X