Stiri

Cojile de banane, un real pericol pentru sanatate. Ce ti se poate intampla?

Mitul potrivit caruia cojile de banane, in special, ceaiul de coji de banane poate trata mai multe afectiuni ale sistemului nervos, printre care si insomniile, a fost demontat de jurnalistul Val Valcu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Cojile de banane, un real pericol pentru sanatate. Ce ti se poate intampla?
Intr-o postare pe pagina lui de Facebook, el a incercat sa atraga atentia asupra pericolelor reale care stau la baza asa ziselor retete naturiste si recomandate fara prescriptia medicului.

O cretinătate prea mare chiar şi pentru atotştiutorii de Facebook: ceaiul de coji de banane care te scapă de insomnie. Poate îţi oferă somnul de veci. Bananele sunt cele mai chimizate plante, iar coaja geme de pesticide, sau mai pe româneşte otravă. Beţi-o!", a scris Val Valcul.
Inainte de a fi date spre comercializare, bananele, la fel ca orice alt tip de fruct, trec printr-un proces chimic pentru a rezista cat mai mult pe rafturile magazinelor. Aceste procese chimice pot avea un impact negativ asupra organismului, motiv pentru care este recomandat ca fructele sa fie spalate bine inainte de consum.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui icon photo

Stiri

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui

Regele Mihai a fost inmormantat, la finalul anului trecut, in necropola regala de la Curtea de Arges.

Titlu secțiune