Actual

Cojile de banane, un real pericol pentru sanatate. Ce ti se poate intampla?

Mitul potrivit caruia cojile de banane, in special, ceaiul de coji de banane poate trata mai multe afectiuni ale sistemului nervos, printre care si insomniile, a fost demontat de jurnalistul Val Valcu.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 11 Ianuarie 2017 15:32

Intr-o postare pe pagina lui de Facebook, el a incercat sa atraga atentia asupra pericolelor reale care stau la baza asa ziselor retete naturiste si recomandate fara prescriptia medicului.
O cretinătate prea mare chiar și pentru atotștiutorii de Facebook: ceaiul de coji de banane care te scapă de insomnie. Poate îți oferă somnul de veci. Bananele sunt cele mai chimizate plante, iar coaja geme de pesticide, sau mai pe românește otravă. Beți-o!", a scris Val Valcul.
Inainte de a fi date spre comercializare, bananele, la fel ca orice alt tip de fruct, trec printr-un proces chimic pentru a rezista cat mai mult pe rafturile magazinelor. Aceste procese chimice pot avea un impact negativ asupra organismului, motiv pentru care este recomandat ca fructele sa fie spalate bine inainte de consum.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X