Vedete

Confruntarea costumelor de baie intre Razboinicele si Faimoasele de la Exatlon! Care e cea mai sexy? Abia intoarse din Republica Dominicana, fostele concurente au iesit la piscina FOTO HOT

Abia intoarse din Republica Dominicana, fostele concurente de la Exatlon si-au etalat bronzul capatat in competitie, la piscina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Confruntarea costumelor de baie intre Razboinicele si Faimoasele de la Exatlon! Care e cea mai sexy? Abia intoarse din Republica Dominicana, fostele concurente au iesit la piscina FOTO HOTicon photo

Geanina Stama, una dintre cele mai sexy concurente din echipa Faimosilor, a vrut sa-si accentueze bronzul capatat in cele cateva saptamani petrecute in Republica Dominicana si a iesit de cateva ori la piscina. Nu a ratat insa ocazia si si-a facut si cateva poze extrem de sexy.

O alta concurenta careia ii place sa pozeze in ipostaze senzuale este Alina Pana, fosta concurenta in echipa Razboinicilor.

Nu sunt singurele concurente care s-au pozat in costum de baie la piscinele din tara sau pe plajele exotice. Intr-o competitie “neoficiala”, care crezi ca este cea mai sexy fosta concurenta de la Exatlon? Vezi imagini cu “Razboinicele” si “Faimoasele” in galeria foto.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune