Vedete

"Connect-R nu poate trai fara Diana, sigur se vor impaca!" Afla aici motivele despartirii si de ce sustin apropiatii lor ca vor fi din nou impreuna

De trei ori au vrut sa se cunune si tot de atatea ori au amanat sa merga in fata altarului din cauza lipsei de timp si a programului extrem de incarcat. Si, in ciuda faptului ca s-au despartit la sfarsitul lunii februarie, Connect-R si Diana Georgescu au toate sansele de a se impaca. Cel putin asa sustin prietenii lor comuni care nu ii vad decat impreuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Separati de o luna, Connect-R si Diana Georgescu au inceput sa comunice in ultimul timp din ce in ce mai des. Desi iubita artistului si-a facut bagajul si nu mai locuieste sub acelasi acoperis cu acesta, cei doi vorbesc zilnic la telefon, se sfatuiesc si dau semne ca au nevoie unul de altul. Dupa separare, Connect-R a inceput sa constientizeze cat de importanta era prezenta iubitei in viata lui. Connect-R s-a separat de iubita lui in luna februarie a acestui an“Ei doi s-au despartit, dar eu ii vad tot impreuna. Se iubesc prea mult si au nevoie unul de altul. Diana a decis sa-si faca bagajul si sa plece pentru ca se saturase sa fie vioara a doua. Adica ea muncea si il astepta pe el toata ziua, iar cand voia sa iasa undeva, nu avea cu cine pentru ca el avea cantari. Diana este o femeie frumoasa si o prezenta agreabilaIn cazul lor, era si o situatie speciala. Daca ea ar fi aparut la un eveniment fara sa fie insotita de el, ar fi dat nastere speculatiilor, asa ca nu iesea nicaieri, statea acasa. Pe Diana o deranja faptul ca el considera ca ea este o constanta in viata lui si ca nu o poate pierde. Asa ca a preferat sa plece! Aparitiile cuplului in public au fost extrem de rare in cei cinci ani de relatieInsa, acum, lucrurile par sa se schimbe. Au inceput sa vorbesca la telefon, chiar zilnic, iar noi, amicii lor, suntem siguri ca se vor impaca. Sunt predestinati. El nu poate trai fara ea, e clar”, ne-a declarat un apropiat al Dianei si al lui Connect-R.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune