Stiri

Copiii cersetori au spus adevarul despre casa primita de la Gigi Becali! Uite de ce au devastat imobilul! "Tata a vrut sa ii dea foc! Sa o vanda!" - Dezvaluirile care te vor infuria!

Povestea cersetorului de la Victoriei care indura frigul alaturi de cainele lui pentru a pune o paine pe masa familiei a emotionat opinia publica si, pana la urma, Gigi Becali le-a cumparat o casa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.P


Copiii cersetori au spus adevarul despre casa primita de la Gigi Becali! Uite de ce au devastat imobilul! "Tata a vrut sa ii dea foc! Sa o vanda!" - Dezvaluirile care te vor infuria!icon photo
Desi problemele lor ar fi trebuit sa dispara, iar viata sa se schimbe, lucrurile au decurs extrem de prost, iar baietii au ajuns din nou pe strada. La WOWbiz s-a prezentat cazul, dar mai apoi, baietii cersetori au distrus casa primita in dar.

Mama lor a spus ca au dat-o afara din casa si ca ei au distrus-o, dar se pare ca adevarul este altul. Copiii au fugit din camaruta din Buzesti si s-au refugiat la matusa lor. Acolo incearca sa isi construiasca o viata noua si au vorbit despre casa si tot ce s-a intamplat. "Tata ne-a amenintat ca ne bate, ca ne da foc la casa, ne sparge plasma. Era ofticat ca el nu era trecut ca si proprietar sa poata sa o vanda. L-a deranjat ca am semnat ca nu vindem casa timp de 20 de ani. Noi am vrut sa stam doar cu mama, dar ea n-a obligat sa il primim si pe tata acolo. Nu am vrut asta. El bea, ne bate, am trait un cosmar alaturi de el. Noi am plecat din casa atunci cand s-a oprit curentul, dar aveam de gand sa muncim, sa platim si sa ne mutam inapoi", au spus fratii.

Copiii cersetori au spus adevarul despre casa primita de la Gigi Becali! Uite de ce au devastat imobilul! "Tata a vrut sa ii dea foc! Sa o vanda!" - Dezvaluirile care te vor infuria!
Sora lor vrea si acum sa isi faca o viata noua. "Imi pare rau ca am pierdut casa. Eu mai stau la matusa mea, apoi vrea sa plec, sa ma mut cu chirie. Mi-am gasit de munca, am inceput sa fac bani", a spus Ana la o emisiune televizata.

Baietii au marturisit si de ce au iesit iar pe strada, la cersit. "Ne obliga tata si cu mama. Spuneau ca trebuie sa mergem sa cersim, sa aducem de mancare in casa. Nu trebuia sa pierdem casa, ca ii faceam noi si gard si tot ce trebuie in timp. Mama si tata n-au lucrat in viata lor. Imi e rusine de mor si de domnul Becali si de telespectatorii care au crezut in noi", au spus acestia.Copiii cersetori au spus adevarul despre casa primita de la Gigi Becali! Uite de ce au devastat imobilul! "Tata a vrut sa ii dea foc! Sa o vanda!" - Dezvaluirile care te vor infuria!
Si matusa lor a confirmat spusele lor. "Tatal lor ii batea. E fratele meu, dar trebuie sa spun ca ii place bautura. Imi e rusine ca el e fratele meu. Ei au inchis casa si au devastat-o", a spus si matusa micutilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului
icon photo

Vedete

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului

Situatie ingrata pentru Alina Puscas! Mama acesteia a dat in judecata postul de televiziune la care lucreaza de aproape 6 ani.

Titlu secțiune