Biz

Cori Gramescu te invata ce sa faci daca vrei sa slabesti! "Cea mai mare tampenie posibila este sa..."

Cori Gramescu stie ca multe domnisoare sunt disperate sa slabeasca in timp record, insa le sfatuieste sa aiba rabdare si sa se intereseze ce exercitii ar trebui sa faca.
STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 12 Iulie 2013 21:33

Instructoarea spune ca cine isi doreste rezultate trebuie sa stabileasca inca de la inceput unde vrea sa ajunga, dar si cum vrea sa o faca.

"Primul lucru este stabilirea obiectivului. Apoi ne gandim cum putem sa ajungem acolo. Pai daca eu stiu ca trebuie sa imi lucrez picioarele, nu am ce sa caut la un antrenament de box. Ma duc la un antrenament de reshape legs, ca este un antrenament de picioare si trebuie sa imi lucrez muschii picioarelor",
a declarat Cori, citata de feminis.ro.

"Strategia pe care o abordam este un alt punct important! Daca noi vrem in primul rand sa slabim, cea mai mare tampenie posibila este sa va aruncati direct in orele cardio! Ca sa poti sa slabesti, trebuie sa ai unde sa slabesti! Unde! Daca nu ai muschii dezvoltati, facand doar cardio, nu o sa slabiti mai repede. Doar o sa sfarsiti atarnandu-va pielea, simtindu-va foarte obosite si avand niciun fel de tonus! Muschii vostri sunt... Nu exista! Asta este problema. Deci planul de actiune! Cum ajungem din punctul a in punctul B"
, a mai spus ea.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X