Biz

VIDEO EXCLUSVI! Corina Danila, asa cum nu ai mai vazut-o NICIODATA! Intr-o scena fierbinte, isi departeaza picioarele pe un scaun! Mai ceva ca-n "Basic Instinct"!

Actrita a dat viata unui personaj cu o atitudine total diferita de a ei, in piesa “Un alt fel de cabaret”.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 ian 2016

Corina interpreteaza o dansatoare de cabaret exuberanta si libertina, o “devoratoare” de reprezentati ai sexului tare. La un moment dat, actrita executa un dans lasciv si surprinde spectatorii cu o ipostaza in care nu a mai vazut-o nimeni.

Imbracata sumar, cu o privire senzuala, semn ca si-a intrat perfect in rol, vedeta s-a asezat pe scaun si, dintr-o miscare, si-a asezat picioarele pe spatar. Spre deliciul domnilor aflati in sala, protagonista noasta si-a departat picioarele exact ca in spectacolele renumite de cabaret.

Corina Danila joaca in piesa "Un alt fel de cabaret" alaturi de Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Tania Popa, Manuela Cara, Aurelian Temisan si Cosmin Selesi.

 

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X