Biz

Cornel Gales, apel disperat: "Asta e furt de intelectual, furt de identitate!" Vezi ce s-a intamplat si de la ce a pornit totul!

Cornel Gales a cazut victima internautilor si face apel la toti fanii sotiei sale si la prietenii sai pentru a fi ajutat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 oct 2017

Incredibil, dar adevarat! Incepand de astazi, Cornel Gales, se confrunta cu o situatie pe care nu si-ar fi imaginat-o nici in cele mai negre vise ale sale. Pe scurt, vaduvul Ilenei Ciuculete a fost instiintat de prieteni si apropiati ca pe un site de socializare au fost facute 3 pagini cu numele sau.

Mai grav este faptul ca, pentru a crea impresia ca paginile ii apartin lui Gales, internautii care se afla in spatele lor au inceput sa foloseasca fotografii luate de pe pagina originala a vaduvului, singura pe care aceasta o are. Din pacate, in nebunia creata, reprezentantii presei au luat de bun anunturile publicate pe paginile fake si le-au folosit in materiale de presa.

“Va informez ca aceasta este singura pagina reala a mea. Va rog sa raportati celelalte pagini ca fiind false. Sunt sigur ca specialistii Facebook vor lua masuri”, a anuntat Cornel Gales pe pagina sa.

Contactat de WOWbiz.ro, sotul Ilenei Ciuculete s-a aratat revoltat de situatia creata: “Asta e furt intelectual, furt de identitate! Cum sa scrii acolo ce vrei pretinzand ca esti alta persoana? Problema e si mai serioasa pentru ca cei din presa a gasit aceste pagini, care nu-mi apartin si nu ma reprezinta si au folosit continut de acolo in realizarea unor materiale de presa! Sper sa primesc sprijin si dupa ce vor fi raportate, aceste pagini sa fie inchise definitiv!”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

 

print
Stiripesurse.ro
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
Politistii de frontiera s-au luat cu mainile de cap cand au vazut ce avea un roman in bagaj. Omul s-a suit in autocar si a crezut ca va putea trece vama cu ASTA in geanta
X