Vedete

Cornelia Catanga e alaturi de familia Ploiesteanu. "Este o suferinta teribila sa-ti conduci copilul la groapa"

Cornelia Catanga stie cat de mare e suferinta lui Nelu Ploiesteanu si ii e alaturi colegului ei de breasla.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Cornelia Catanga e alaturi de familia Ploiesteanu. "Este o suferinta teribila sa-ti conduci copilul la groapa"icon photo

Artista Cornelia Catanga ii este alaturi lui Nelu Ploiesteanu si familiei acestuia in cele mai grele momente ale vietii, cand trebuie sa-si conduca fiul pe ultimul drum. Interpreta de muzica lautareasca a facut o dezvaluire despre o tragedie prin care a trecut sotul ei, Aurel Padureanu, care si-a pierdut un copil.

„Este o suferinţă teribilă să-ţi conduci copilul la groapă. Pădureanu şi-a pierdut un copil. Când s-a întors din Canada copilul a dispărut. Nu ştim dacă este mort sau viu. Dumnezeu să-l odihnească pe Mihăiţă! Noi o să fim toţi alături de Nelu”, a spus Cornelia Catanga intr-o emisiune tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune