Sport

Drama unui fost mare fotbalist! E in stare grava, dar medicii nu reusesc sa-si dea seama ce are! A fost tratat si cu venin de albine la o clinica din Germania!

De doua saptamani, medicii de la Spitalul Militar din Bucuresti incearca sa afle cauzele care au condus la scaderea brusca in greutate a lui Costica Stefanescu (62 de ani). Barbatul e in stare grava si nu se mai alimenteaza de circa doua saptamani.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 7 iun 2013

Costica Stefanescu, pe vremea cand juca la Univeristatea CraiovaCostica Stefanescu, fostul mare jucator al Universitatii Craiova este internat de mai bine de doua saptamani la Spitalul Militar din Bucuresti, fiind in stare grava.

Fostul capitan al Craiovei Maxima a slabit enorm, in ultima perioada, cunoscutii spunand ca parca "se topea pe picioare". A fost la o clinica din Germania unde a facut mai multe tratamente naturiste. “In urma cu ceva timp Costica a urmat un tratament naturist la o clinica din Germania. I s-a administrat inclusiv venin de albine. S-a simtit foarte bine de la acel tratament. Acum, insa e din nou rau iar, medicii incearca sa afle cauza acestei slabiri bruste a lui ”, a explicat pentru WOWbiz.ro Mary, sotia lui Costica Stefanescu.

 

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X