Biz

Cove cauta concurenti pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, la Timisoara!

Sambata, incepand cu ora 11.00, Gabriel Coveseanu ajunge la Timisoara pentru a cauta concurenti pentru noul show care va fi difuzat, in curand, la Kanal D.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 7 mar 2013

“Abia astept  sa vad de ce sunt in stare banatenii! Sambata, 9 martie, vom fi in Timisoara, la Iulius Mall.  E foarte simplu pentru cei care vor sa participe: veniti cu partenerul/partenera, va inscrieti la casting si sunteti deja la un pas de a castiga masina! Sansele sunt uriase, probele sunt distractive, chiar usoare, trebuie doar sa fiti uniti, spontani si sa estimati corect ce si cat poate sa faca partenul/partenera. Nu uitati, in fiecare editie a emisiunii se castiga o masina!”, a spus Cove.

Kanal D le pregateste telespectatorilor show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a show-ului.  Concurentii ideali trebuie sa se cunoasca foarte bine unul pe celalalt si sa se sustina in diverse situatii,  sa fie spontani si sa le placa joaca.

Preselectiile pentru “Jumatatea mea stie” continua in tara  dupa cum urmeaza:

-          16 martie, la Craiova  - Electroputere Parc, incepand cu ora 11.00

-          23 martie, la Bucuresti – AFI Palace Cotroceni , incepand cu ora 11.00

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X