Vedete

Cream, decolteu ravasitor la shopping! Vezi cum s-a imbracat cantareata! Video Exclusiv

Claudia Pavel, alias Cream, a fost surprinsa la cumparaturi, intr-un centru comercial din Capitala. Cantareata a reusit sa atraga privirile celor de jur.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Imbracata cu o pereche de jeansi, o bluza larga cu un decolteu adanc, pantofi sport si o geaca de piele, Claudia Pavel a fost in centrul atentiei chiar si la cumparaturi. (Vezi AICI ce pensie alimentara primeste Cream de la tatal copilului ei)

Cream, decolteu ravasitor la shopping! Vezi cum s-a imbracat cantareata! Video Exclusivicon photo

Artista s-a oprit la un hypermarket dintr-un mall din Bucuresti pentru a face cateva cumparaturi, fiind, din cate se pare, destul de grabita. A cumparat repede cate ceva si nu a bagat de seama privirile insistente ale barbatilor din jur, care ii admirau trupul svelt. Trebuie sa recunoastem ca aveau si ce sa vada: Claudia avea un decolteu ametitor!

Cu geanta intr-o mana si portofelul, a achitat la casa produsele si a plecat val-vartej cel mai probabil spre iesirea din centrul comercial.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune