WOW

Crima infioratoare in Dolj! O fetita de 12 ani, violata si ucisa chiar de varul ei!

Satenii din Macesu de Jos, judetul Dolj, sunt in stare de soc. O fetita de numai 12 ani a fost violata si ucisa cu sange rece chiar de varul ei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 27 iun 2013

Se pare ca barbatul nu se afla la prima agresiune sexuala. El a mai fortat-o pe fata sa se culce cu el.

Copila a fost ucisa la stana, acolo unde obisnuia sa mearga adeseori pentru a-si ajuta varul cioban. Dupa ce a violat-o, tanarul a injunghiat-o in spate si gat, a lovit-o puternic in cap si a tarat-o pe camp legata cu o sfoara, anunta Romania TV.

"Pe aici a fost sânge. A târât-o până colo. Am găsit-o cu faţa-n sus, dezbrăcată în piele goală. A venit legista şi a găsit două înjunghieturi, patru lovituri în cap, pe spate. Plecasem de aici de la mort, de la socrul meu şi când am ajuns la stăpânii ei acasă ne-au spus nişte oameni vedeţi că aveţi o fată la târlă moartă", a povestit mama fetei.

"Fetiţa mi-a mai spus că el s-a mai legat de ea, ar fi violat-o cu o lună şi ceva. Ea aşa a spus, şi-a bătut joc Paulică de mine, tot aşa a prins-o la stână", a declarat si nasa victimei.

Vecinii cred ca principalii vinovati sunt parintii, ei nu ar fi trebuit sa o lase pe fata sa mai mearga la stana.  "Ea, ştiind cine e si văzând că nu e bună, nu trebuia să o lase la stână. Da, dar băiatul a violat-o. Nu trebuia să o lase cu el la stână", a spus mama criminalului.

Barbatul a fost retinut pentru 29 de zile. El este cercetat pentru omor calificat.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X