WOW

Crima infioratoare in Dolj! O fetita de 12 ani, violata si ucisa chiar de varul ei!

Satenii din Macesu de Jos, judetul Dolj, sunt in stare de soc. O fetita de numai 12 ani a fost violata si ucisa cu sange rece chiar de varul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Crima infioratoare in Dolj! O fetita de 12 ani, violata si ucisa chiar de varul ei!
Se pare ca barbatul nu se afla la prima agresiune sexuala. El a mai fortat-o pe fata sa se culce cu el.

Copila a fost ucisa la stana, acolo unde obisnuia sa mearga adeseori pentru a-si ajuta varul cioban. Dupa ce a violat-o, tanarul a injunghiat-o in spate si gat, a lovit-o puternic in cap si a tarat-o pe camp legata cu o sfoara, anunta Romania TV.

"Pe aici a fost sânge. A târât-o până colo. Am găsit-o cu faţa-n sus, dezbrăcată în piele goală. A venit legista şi a găsit două înjunghieturi, patru lovituri în cap, pe spate. Plecasem de aici de la mort, de la socrul meu şi când am ajuns la stăpânii ei acasă ne-au spus nişte oameni vedeţi că aveţi o fată la târlă moartă", a povestit mama fetei.

"Fetiţa mi-a mai spus că el s-a mai legat de ea, ar fi violat-o cu o lună şi ceva. Ea aşa a spus, şi-a bătut joc Paulică de mine, tot aşa a prins-o la stână", a declarat si nasa victimei.Vecinii cred ca principalii vinovati sunt parintii, ei nu ar fi trebuit sa o lase pe fata sa mai mearga la stana.  "Ea, ştiind cine e si văzând că nu e bună, nu trebuia să o lase la stână. Da, dar băiatul a violat-o. Nu trebuia să o lase cu el la stână", a spus mama criminalului.

Barbatul a fost retinut pentru 29 de zile. El este cercetat pentru omor calificat.

Titlu secțiune

Știrile WOW


Imagini socante cu prima victima a Magdalenei Serban, de la statia de metrou Costin Georgian! Femeia s-a zbatut si a reusit sa scape

...

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune