WOW

Crimă odioasă în centrul Capitalei! Un bărbat găsit mort, într-un apartament! Totul ar fi pornit de la sex!

Un bărbat a fost găsit mort, vineri dimineaţă, într-un apartament al unui bloc situat pe Bulevardul Unirii, în Bucureşti. Autorităţile au declarat că este vorba despre o crimă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Crimă odioasă în centrul Capitalei! Un bărbat găsit mort, într-un apartament! Totul ar fi pornit de la sex!
 
O descoperire halucinantă a fost făcută vineri dimineaţă, în centrul Capitalei, unde un bărbat a fost găsit fără viaţă într-un apartament. Surse judiciare au declarat, conform Mediafax, că ar fi vorba despre o crimă, principalul suspect fiind un cetăţean italian.
 
Totul s-ar fi petrecut vineri dimineaţă, crima fiind comisă pe fondul unei reprize de turism sexual, motivul fiind o neînţelegere legată de bani.
Procurorii de la Parchetul Capitalei şi Serviciul Omoruri fac, la momentul transmiterii ştirii, cercetarea la faţa locului, în paralel având loc audieri.
 
Conform Cancan, se pare că italianul l-ar fi înjunghiat pe român, în urma unei discuţii izbucnite din cauza unei femei. Mai mult de atât, se pare că cei doi români plănuiseră să-l jefuiască pe italian, care era om de afaceri. 
 
De asemenea, medicii legişti au finalizat autopsia cadavrului, urmând ca raportul să fie depus la dosar.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune