WOW

Crima oribila! Fata de clasa a X-a omorata de fostul iubit, care a injunghiat-o, a stropit-o cu benzina si i-a dat foc

Un tânăr dintr-o localitate botoşăneană a fost reţinut, luni după-amiază, fiind acuzat că şi-a înjunghiat fosta iubită, în vârstă de 17 ani, după care a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, fata murind la spital.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 apr 2013

Tânăra, Niculina Bacinschi, în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a X-a la un liceu din Dorohoi, se întorcea, luni, de la cursuri în localitatea Hilişeu Horia. Când a coborât din autobuz, în staţie era aşteptată de fostul iubit care i-a înfipt un cuţit în zona toracelui de mai multe ori, apoi a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, după care a fugit imediat.

Martorii prezenţi în zonă au încercat să stingă focul şi au sunat imediat la 112. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, transportând fata, care se afla în stare gravă, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul din Dorohoi. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Agresorul, Cătălin Andronicesei, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit de poliţişti la domiciliul său.

"Agresorul este fostul iubit al tinerei, de care s-a despărţit în urmă cu aproximativ o săptămână, acesta fiind, cel mai probabil, motivul care l-a împins să comită o asemenea faptă. În acest moment, agresorul a fost reţinut şi se află în arestul Poliţiei Dorohoi, acolo unde s-a deplasat şi un procuror de caz, pentru audieri", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Daniela Gheoghiescu, conform Mediafax.

Fata era elevă în clasa a X-a la Grupul Şcolar "Regina Maria" din Dorohoi.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X