Vedete

Cristi din Banat a dat de pomana sacoul alb cu petale de trandafir care l-a facut celebru: „Le-am dat oamenilor care nu au”

Cristi din Banat a dat de pomana mai multe haine din garderoba sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cristi din Banat a dat de pomana sacoul alb cu petale de trandafir care l-a facut celebru: „Le-am dat oamenilor care nu au”icon photo

Cristi din Banat le-a demonstrat fanilor sai ca este generos, dezvaluindu-le ca a dat de pomana mai multe haine pe care nu le mai poarta. Printre acestea se numara si un sacou alb cu petale de trandafiri pe care cantaretul l-a purtat in emisiunea WOWbiz, in timp ce canta melodia „Ca o apa cristalina”. (vezi cum arata bustul lui Cristi din Banat dupa ce a facut tratament cu hormoni)

„Sa mai facem si fapte bune. Dragi prieteni, azi pentru ca e sfânta duminicã, am faãcut o faptã bunã toate aceste "costume" si diferite haine, le-am dat oamenilor care nu au.... asa ca, nu mai criticati un om fãrã sa-l cunoasteti personal...va pup cu drag”, a postat Cristi din Banat.

Cristi din Banat a dat de pomana, iar fanii i-au apreciat darnicia

Cristi din Banat a fost apreciat de fanii sai pentru ca a dat de pomana: „O să te răsplătească Dumnezeu cu toate ceea ce ai nevoie...Cristi, esti un om deosebit cu calităţi foarte frumoase... Un om cu suflet mare, te pup cu drag Cristi!”, au postat fanii solistului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune