Vedete

Cristi Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, gest neasteptat, la doar doua zile de la inmormantarea artistei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cristi Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, gest neasteptat, la doar doua zile de la inmormantarea artisteiicon photo
 
La doua zile de la inmormantarea Ilenei Ciuculete, Cristi Sfetcu, fiul sau, a postat pe contul personal de socializare o imagine cu mama sa. 
 
Profund indurerat de pierderea mamei, care s-a stins din viata pe data de 14 martie, Cristi a simtit nevoia sa-i aduca un omagiu in acest fel. Tanarul si-a actualizat fotografia de coperta cu una in care apare mama sa in tinerete.
 
Cristi Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, gest neasteptat, la doar doua zile de la inmormantarea artistei
 
Cu toate ca cei doi au trecut prin mai  multe certuri la un moment dat, fiul artistei Ileana Ciuculete a trecut peste tot, ba chiar a fost daramat de moartea mamei sale.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune