Vedete

Cristi Tabara: "Craciunul incepe cu 2 luni inainte in supermarketuri!"

Jurnalistul si prezentatorul tv Cristi Tabara pune in lumina traditiile si obiceiurile de Craciun intr-o editie speciala de poveste, "O data-n an este Craciunul",cu invitati de seama si muzica de cea mai buna calitate, ce se va difuza pe TVR 1, pe 25 decembrie, intre orele 14:45 si 18:50.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

In stilul sau caracteristic, Cristi Tabara face o paralela intre spiritualitatea celebrarii Nasterii Domnului si sarbatoarea comerciala din zilele noastre cu nenumarate cadouri sub bradul de Craciun.

"Craciunul incepe cu 2 luni inainte in supermarketuri!" spune prezentatorul tv, punctând ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe semnificatia sarbatorii in sine, pe apropierea de cei dragi si deschiderea catre divinitate decât pe goana printre raioanele hipermarketurilor. Cât despre el, moderatorul TVR spune ca isi va petrece sarbatorile inconjurat de cei dragi.

Printre artistii invitati de Cristi Tabara la discutiile despre traditii si planuri de Craciun, se numara Proconsul, Iris, Tavi Colen, Maria Radu, Pact by Leo Iorga & Ordean, Ianna, Distinto, Mike Godoroja sau Gelu Voicu. Alaturi de Cristi Tabara , in rolul de asistenta tv este frumoasa Alina Clapa, detinatoare de numeroase titluri de Miss, iar productia emisiunii speciale TVR, "O data-n an este Craciunul", poarta amprenta Codrutei Prunariu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune