Stiri

Cristian Boureanu mai primeste o lovitura! Ce-i cere acum fosta sotie?

Cristian Boureanu a fost dat din nou in judecata de prima lui sotie, Irina, mama fiicei fostului deputat proaspat iesit din arest.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cristian Boureanu mai primeste o lovitura! Ce-i cere acum fosta sotie?icon photo

Fosta sotie ii mai da o lovitura lui Cristian Boureanu, exact cand se astepta mai putin. Irina si Ioana Boureanu au fost alaturi de fostul deputat in perioada in care acesta s-a aflat in arest, cele doua vizitandu-l in detentie, iar dupa eliberare, politicianul a fost surprins zambitor, alaturi de fiica lui.


In timpul acesta Irina a facut o miscare neasteptata: a facut apel la decizia judecatorilor care stabilea modul in care cei doi urmau sa-si exercite autoritatea parinteasca. Asta dupa ce, in urma cu un an, Boureanu a fost acuzat de Ioana ca a batut-o in plina strada. Culmea e ca in instanta de fond, magistratii i-au dat castig de cauza tot mamei, insa se pare ca aceasta nu a fost pe deplin multumita de hotarare sau pur si simplu s-a razgandit si a hotarat sa ceara mai mult.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune