Stiri

Cristian Pomohaci a sustinut primul concert dupa ce a fost caterisit!

Dupa ce a fost caterisit, fostul preot Cristian Pomohaci isi vede de activitatea artistica. Este invitat in aceasta perioada la spectacole de colinde si nu trece nicio zi fara sa apara in fata publicului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Cristian Pomohaci a sustinut primul concert dupa ce a fost caterisit!
 
In loc de slujbe, Cristian Pomohaci tine concerte. Proaspat caterisit din sanul bisericii ortodoxe, fostul preot a cantat colinde pe scena Teatrului National din Cluj - Napoca.
 
 
Desi cu sala plina ochi de sustinatorii care i-au fost aproape in tot scandalul de corupere sexuala care l-a lasat fara altar, Cristian Pomohaci a parut abatut si a vorbit despre singuratatea pe care multi o resimt in preajma Craciunului.
 
 
Pomohaci este, in continuare, pe lista celor mai bine platiti artisti din Romania. Tocmai de aceea, artistul nu are de gand sa renunte la lista lunga de concerte.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune