Stiri

Cristian Pomohaci uita pe scena ca e preot! Face glume “lumesti” “Imi plac doamnele mai barbatoase!” | EXCLUSIV

Desi se afla in aceasta perioada sub interdictia de a sluji in biserica, de la mai-marii lui din Arhiepiscopie, Cristian Pomohaci isi onoreaza contractele muzicale si urca pe scena, de cele mai multe ori la invitatia autoritatilor locale din diverse comune din tara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Cristian Pomohaci uita pe scena ca e preot! Face glume “lumesti” “Imi plac doamnele mai barbatoase!” | EXCLUSIVicon photo
La sfarsitul saptamanii trecute, Pomohaci a fost invitata sa cante la Orsei, o localitate din Bihor, la o manifestare organizata de primarie. Recitalul sau a incheiat evenimentul, fiind chiar inainte de focul de artificii. (Vezi si cum a aparut la spectacol parintele Pomohaci)

In timpul recitalului, Cristian Pomohaci a tot vorbit cu publicul, uneori comentariile sale fiind mai multe decat “lumesti”.


La un moment dat, o fana i-a adus flori pe scena, iar artistul i-a multumit si a pupat-o pe ambii obraji, intreband-o ceva in ungureste, la care femeia a dat din cap ca nu. “N-a vrut sa ma sarute”, a explicat Pomohaci si a continuat “Imi plac doamnele astea care-s asa mai barbatoase! Stiti dumneavoastra ce zic”, a spus el, spre amuzamentul celor din public. 

Cristian Pomohaci uita pe scena ca e preot! Face glume “lumesti” “Imi plac doamnele mai barbatoase!” | EXCLUSIV

Nu a fost singura replica de acest fel, intre melodii, el a mai facut glume despre laptaresele care se apleaca atunci cand trece vreun barbat bine si-l imbie sa guste din branza.

Cristian Pomohaci este acuzat de hartuirea sexuala a unui minor dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care pare ca preotul ii face avansuri unui baiat. Politia face ancheta, dar pana la stabilirea adevarului, Arhiepiscopia din Alba Iulia a decis ca preotul sa nu mai aiba dreptul sa slujeasca in biserica. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune