Actual

Cristian Pomohaci uita pe scena ca e preot! Face glume “lumesti” “Imi plac doamnele mai barbatoase!” | EXCLUSIV

Desi se afla in aceasta perioada sub interdictia de a sluji in biserica, de la mai-marii lui din Arhiepiscopie, Cristian Pomohaci isi onoreaza contractele muzicale si urca pe scena, de cele mai multe ori la invitatia autoritatilor locale din diverse comune din tara.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 17 iul 2017

La sfarsitul saptamanii trecute, Pomohaci a fost invitata sa cante la Orsei, o localitate din Bihor, la o manifestare organizata de primarie. Recitalul sau a incheiat evenimentul, fiind chiar inainte de focul de artificii. (Vezi si cum a aparut la spectacol parintele Pomohaci)

In timpul recitalului, Cristian Pomohaci a tot vorbit cu publicul, uneori comentariile sale fiind mai multe decat “lumesti”.


La un moment dat, o fana i-a adus flori pe scena, iar artistul i-a multumit si a pupat-o pe ambii obraji, intreband-o ceva in ungureste, la care femeia a dat din cap ca nu. “N-a vrut sa ma sarute”, a explicat Pomohaci si a continuat “Imi plac doamnele astea care-s asa mai barbatoase! Stiti dumneavoastra ce zic”, a spus el, spre amuzamentul celor din public. 

Nu a fost singura replica de acest fel, intre melodii, el a mai facut glume despre laptaresele care se apleaca atunci cand trece vreun barbat bine si-l imbie sa guste din branza.

Cristian Pomohaci este acuzat de hartuirea sexuala a unui minor dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care pare ca preotul ii face avansuri unui baiat. Politia face ancheta, dar pana la stabilirea adevarului, Arhiepiscopia din Alba Iulia a decis ca preotul sa nu mai aiba dreptul sa slujeasca in biserica. 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X