Vedete

Cristian Tantareanu, despre locul sau de veci, de la Bellu! Afaceristul, grav bolnav, povesteste ca s-a pregatit de moarte

Cristian Tantareanu a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a recidivat cancerul de care sufera din 2011.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Cristian Tantareanu, despre locul sau de veci, de la Bellu! Afaceristul, grav bolnav, povesteste ca s-a pregatit de moarteicon photo

Cristian Tantareanu a facut mereu glume de orice, chiar si pe seama bolii grave de care sufera de cativa ani. In 2011, afaceristul a fost depistat cu un cancer la colon, iar acum boala pare ca a recidivat.

Cristian Tantareanu se afla in spital si este pe tratament cu morfina. Declaratia a facut-o chiar afaceristul de la Corbeanca. “Sunt in spital. Nu sunt foarte optimisti medicii in privinta mea. A recidivat cancerul (…) Eu sunt impacat. Se intampla si la case mai mari. Nevasta-mea a gasit pe cineva care va prelua toata agoniseala mea si se va ocupa de ce avem. A fost si un preot. Nevasta-mea a ramas aici intr-o rezerva, in caz ca se intampla ceva. Acum am luat morfina si am un tonus mai bun. Nici eu nu mai stiu ce e adevarat”, a declarat Cristian Tantareanu, in presa.

In urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru revista “Tango-Marea Dragoste”, Tantareanu marturisea ca nu-i e frica de moarte, vrea doar sa nu se chinuie.

El a precizat si ca si-a aranjat toate afacerile si chiar si-a pregatit si locurile de veci de la Bellu.
“Avem 30 de locuri de veci la Bellu. La un moment dat eram ingrijorat ca se umpleau prea iute – parintii ei, parintii mei, rude, prieteni… Si acum m-am linistit ca ii spuneam (n.r. sotiei) “mai, amenajeaza aici unde avem noi (ca-s la rand, unde-i cocosul galic – cimitirul francez, gard in gard cu catolicul).

Mi-am dat seama dupa aceea, maica-mea, taica-miu si o prietena care e ingropata acolo au murit de mai bine de 10 ani. Parintii lu’ nevasta-mea si ei… de mai bine de zece ani, deci avem armatura facuta, o dam de-o parte, le scoatem oasele, le punem la picioare si peste noi – peste mine si peste ea – mai incap altii”, povestea Tantareanu in acelasi interviu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

icon photo

Vedete

Silvana Riciu, cu fiul la spital! Cantareata a avut un weekend de cosmar! Exclusiv!

Silvana Riciu a ajuns, in weekend, cu fiul ei, Luca, la spital! Cantareata a avut cateva zile de cosmar!

Titlu secțiune