Biz

Cristina Spatar, declaratii exclusive despre decizia de a-si schimba rapid silicoanele: “Nu e un moft, ci o necesitate"! Cantareta are proteza dreapta deplasata si trebuie sa faca urgent o mastopexie

Peste cateva zile, Cristina Spatar va ajunge pe mana medicului estetician Vitaluie Stan pentru o interventie la nivelul bustului. Vedeta isi va inlocui silicoanele puse in 2006, cu unele noi, moderne, ce o vor ajuta sa scape de problemele de sanatate pe care le are in acest moment.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 25 mar 2016

Cristina Spatar are motive serioase pentru a-si opera sanii! Cantareta are un silicon deplasat in partea dreapta, in plus, ca orice artist care se respecta, incearca sa isi pastreze imaginea impecabila in fata celor care o iubesc.

“Nu imi fac aceasta interventie ca un moft, e o necesitate! Eu sunt artist si, in primul rand, trebuie sa am grija de  imaginea mea, o fac din respect pentru fanii mei si pentru tot cei care ma iubesc si vin la spectacolele mele! Noi, cantaretii, nu trebuie sa ne aratam in fata publicului supararile sau problememe pe care le avem in viata de zi cu zi. Nu, noi e musai sa fim mereu tonici, optimisti, sa oferim o stare de bine. In plus, oamenii ne percem asa cum suntem in general, atat ca aspect, cat si din punct de vedere a ceea ce exprimam. De aceea, am grija sa nu dezamagesc niciodata din aceasta perspectiva”, a declarat Cristina Spatar pentru WOWbiz.ro.

Pe de alta parte, decizia frumoasei femei de a-si schimba silicoanele mai are la baza un motiv si inca unul foarte serios. Din punct de vedere medical, implanturile Reginei R&B trebuie inlocuite, deoarece unul dintre ele prezinta cateva probleme majore.

”In cazul Cristinei este necesara mastopexia, pentru ca implanturile au nevoie sa fie repozitionate. Una dintre proteze, cea din partea dreapta, este mult mai deplasata, iar asimetria se poate observa cu ochiul liber. Este normal sa se intample asa, intrucat, doamna si-a pus silicoane in urma cu foarte multi ani, in plus, a si nascut de doua ori, ceea ce afecteaza, in timp, bustul”, a spus medicul Vitalie Stan, cel care o va si opera pe Spatar.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X